Pink layout in 1991juni 1981 : De Pink redactie in het COC kantoor van de kelder Oranjesingel 42. © foto: Hans Dircks

Pink layout in 1991juni 1981 : De Pink redactie bij de Nijmeegse Jeugdraad in De Waag, Grote Markt Nijmegen. Pink jrg 1 nr 6-7 wordt voorbereid voor verzending. © foto: Hans Dircks

P R I V A C Y
* Deze website plaatst geen cookies op jouw computer, de sites waar wij naar verwijzen kunnen dat wel doen.
* Pink Online staat op een server in Europa. Zoek op waarom dit belangrijk is!
* Sinds 2013 is deze website opgenomen in het webarchief van de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag. Daar zijn we trots op.
* Via het Internet Archive [Wayback Machine] zijn oudere versies van PINK Online te zien.
* Het COC archief tot plusminus 2010 ligt bij LANijmegen. Mocht LANijmegen ophouden te bestaan, zal het COC archief inclusief PINK en voorgangers overgedragen worden aan Regionaal Archief Nijmegen.

G E B R U I K
* Voor privé-gebruik of onderzoek mag je bestanden downloaden en digitaal bewaren. Voor publicatie gelden andere regels.
* Online bestanden van PINK en voorgangers vallen onder een Creative Commons BY-NC 4.0 licentie. Lees het!
* Copyright tekst, illustraties, foto's en kunst: genoemde auteurs, anders COC Regio Nijmegen. Vermelden van auteurs is verplicht! Neem bij twijfel contact op.

D I S C L A I M E R
* Het PINK-project wordt uitgevoerd door LANijmegen, maar COC Regio Nijmegen is verantwoordelijk voor de INHOUD van haar ledenblad.
* Als je in een PINK-bestand genoemd wordt en je hebt dat achteraf liever niet, laat het weten via het formulier.

T E N S L O T T E
* Ga altijd respectvol om met onze gezamenlijke geschiedenis! Je staat op de schouders van mensen die hard hebben gestreden voor ook JOUW rechten.
* Als je niet wilt dat anderen meer over je weten dan misschien jijzelf, raden wij je aan een vpn-service te gebruiken. Op de hoogte te blijven van de laatste informatie over veilig internetten en regelmatig de site van Bits of Freedom te bezoeken.